Hoş Geldin Melek! :)

Cuma, Temmuz 26, 2013

Bebek diyince aklıma hep Candan Erçetin'nin Melek şarkısı geliyor. Zaten video klibinde de okadar şirin bir bebek oynamıştı ki sanıyorum beynimde simgesel olarak direk bu şarkı çalıyor :)

Canım mısın sen ? Benim misin sen ? Herşeyim misin sen ?
Hoş geldin melek sefalar getirdin...

diye devam eden şarkı gibi gerçekten de geçtiğimiz günlerde İngiltere'deki saraya da sefalar getirdi!

Görsel

İngiliz Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın doğum yapmasına dünyanın dört bir köşesinden tebrik mesajları yağıyor, herkes bu şirin bebeğin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıyor ve Kate'in giydiği Jenny Packham  markalı elbiseyi konuşuyor.

Görsel

Bunların bir çoğunu biliyordunuz zaten :) Ben sizlere dikaktimi çeken bir kareyi paylaşarak bu bebekten bile daha popüler olan, hatta Jenny Packham'ın internet sitesinin kilitlenmesine neden olan elbise'nin gizeminden bahsetmek istiyorum!

Görsel

Evet bu fotoğrafı görünce bu elbisenin sırrını anladım :) Gördüğünüz gibi ilk karede Galler Prensesi Diana ve eşi Galler Prensi Charles var. Ve Diana ilk bebeğini dünyaya getirmiş.

Görsel

O dönemde aynı Kate'inki gibi tüm medyanın gözü onların üzerinde. Diana'nın üzerinde de yeşil ve beyaz puantiyeli bir elbise var. Aaa ne tesadüf ki aynı elbiseyi Kate'de giymiş. Sanıyorum ki bu elbisenin ona uğur getireceğini inanarak özenle seçmiş.

Görsel

Ne diyelim bu mutlu çifte ve bu güzel bebeğe mutluluklar dileyelim biz de :) Bebeğin isminin ne olacağı hala büyük bir merak konusu. Duyduğum bir söylenti adının George olacağı yönünde ne kadar doğru bilemem. Saraya mutluluklar!

Yazar: Göze Şener
Not: Adress gösterilmeden alıntı yapılamaz.

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe