Summer Wedding Looks and Shopping

Pazartesi, Temmuz 08, 2013

Merhaba Sevgili His Wardrobe Takipçileri,
Hello Dear His Wardrobe People,

Geçen hafta arkadaşım İstvan beni aradı. Önümüzdeki hafta macaristandaki yakın arkadaşının düğünü için ne giysem diye sordu ve alışveriş için yardımımı istedi.

Last week my friend Istvan has been called me. He told me that next week his friends will get marriage. He wanted to get my advise.

Ben de İstvan'ı alıp, soluğu hemen bir kaç mağazada aldım. Onlarca kıyafet denedik. En sonunda bir tanesinde karar kıldık. Ve o kombini o kadar ucuza getirdik ki biz bile inanamadık :)
And then we met at shops :) He has been tried to many clothes. Finaly we choosed one. And it was very best and nice we couldn't believe it :)

İstvan ile denediğimiz kıyafetlere göz atmadan önce isterseniz biraz yaz düğünlerinden bahsedelim. Özellikle biz erkekler düğünlerde klasik takım elbise giymek zorundaymışız gibi bir hava yaratılıyor bence bu çok yanlış. Yaz düğünlerinde asla böyle bir hata yapılmamalı. Özellikle de düğün kır düğünü ise. Elbette smokin veya takım elbise giyilmez demiyorum mesela gelin veya damadın birinci dereceden yakınları giyebilir. Ama arkadaşınızın düğünü ise yaz ve bahar modasına göz atmanızda fayda var.

Before the check out what we try with Istvan, let's talk about a Summer Weddings. Especially we boys usually wears very classic suits or tuxedo. I think it's not fit for summer weddings. There should be mint greens, melon oranges and limon yellow pants with white cotton or linen shirt.  So let's have a little look to summer weddings looks.

Mesela bu yaz en favori renklerden olan nane yeşili, kavuniçi turuncusu ve limon sarısı klasik slimfit bir kumaş pantolon üzerine de ince keten bir gömlek ve çok tarz bir papyon size kır düğününün sadeliğini ve şıklığını sunacaktır.

For example that mint green slim fit pant will be fit with designed bowties. It will offer you the simplicity and elegance of country's wedding.




Görsel


Veya marin tonlarını kullanarak havuz kenarı düğünlerde deniz esintisini yaşayabilirsiniz. Örneğin lacivert ceket, kahverengi pantolon, beyaz gömlek oldukça ideal olacaktır.

Or you would choose marine theme for pool side weddings. It will bring you a breeze of sea.


Görsel
Bu kare ise 6 temmuz'da mutluluğa adım atan Sevgili Ceyda ablam ile Kuzey abinin düğününden. Kahverengi slimfit pantolonum, saten keten karışımı mavi gömleğim ve klasik kahverengi süet ayakkabılarım ve canım arkadaşım Cansu ile.

This one has been taken at 6th July. There was wedding of Dear Ceyda and Kuzey. I wear brown slimfit pant, blue saten-linen shirt, and brown classic shoes. With my friend Cansu.

Görsel


Şimdi gelin İstvan ile neleri denedik bir göz atalım :)

Let's have a look at what we try out with Istvan :)


GörselGörselGörselGörselGörselGörselGörsel
GörselGörsel

Vine videolarımız ise burada :

Here is our vine videos:







Sevgiler,
Regards,
Göze

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe