Yolculuk...

Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Görsel





*Yollar*

Bazen sadece gitmek istersin uzaklara,
Yeni diyarlara daha önce duyulmamış engin topraklara.
Merak edersin nasıl yaşanır oralarda.
Beklersin ki bir yol çıkıp götürsün seni taşısın uzak mutluluğa.
Umutları korumalı yaz bitmedi ki daha.

Göze







     Bu sefer açılışı kendi yazdığım Yollar isimli dizelerle yapmak istedim. 2013 yılından beklentilerimi oldukça alt seviyelere çekmişken yaz tatili için de hala bir plan yapamamış olmaktan ötürü yaşadığım mutsuzluğu bu post ile biraz olsun dindirmeye çalışacağım.


GörselGörsel




Elbette yaz uzun, ve daha günler var önümde. Umarım kızgın kumlardan serin sulara geçiş yapmak için daha fazla beklemem. Çünkü ne kimseyi bekletmeyi severim ne de bekletilmeyi.


GörselGörsel




Neyse biz konumuza gelelim :) Yol demişken, hazır yarın da bayramken. Bir çoğumuzun zorlandığı bir konudan bahsedelim. Nedir bu konu? Tabii ki Bavul hazırlamak! :)


Görsel


Düzgün bir bavul nasıl hazırlanır? Bir bavulun içine kaç parça kıyafet sığdırabiliriz? Bir haftalık tatil için yanımıza ne kadar kıyafet almalıyız? Seyahat sırasında ihtiyaç duyacağımız şeyler nelerdir? Hepsinin cevabı bu postta! :)

GörselGörsel



Evet şimdi sırayla başlayalım bu sorulara cevap vermeye. Öncelikle sizinle bu videoyu paylaşmak istiyorum. İnanın bu videoyu izleyince vay be diyeceksiniz :)










Ben eskiden bir haftalık tatil için yirmi tane tshirt, on tane şort, beş ayakkabı filan alırdım. Tahmin edebilirsiniz tabii nasıl ağır olduğunu. Zaten tatile fazlalıklardan arınmaya, dinlenmeye gidiyoruz neden bu kadar çok şey alalım ki? Artık üç tshirt, üç şort ve iki ayakkabı ile idare ediyorum :)

Görsel Görsel



 Ben özellikle Kiehl's in seyahat setine bayıldım. İhtiyacınız olacak herşey bu setin içinde var. Ve çok şık çantası sayesinde de hepsini bir arada bulup, valizinizde dağılıp kaybolmasını da engellemiş olacaksınız.



Görsel

Görsel



Bavulunuzun yanında yolda ihtiyacınız olabilecek temel eşyalarınızı koymak için de ufak bir çanta alabilirsiniz. İçine harita, gözlük, not defteri, güneş gözlüğü, fotoğraf makinesi ve not defterinizi koyarsanız aradığınız herşey elinizin altında olacaktır.



Görsel

GörselGörsel



 Yolculuk sırasında çok fashionable olmanıza gerek yok. Daha çok rahat edebileceğiniz şeyler giyinin.





GörselGörsel


GörselGörsel





Yanınıza plaj çantanızı da almayı unutmayın :)





Görsel





Tatiliniz sırasında bol bol fotoğraf çekip, anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Bunun için de eğlenceli fotoğraf makineleri olan lomography'yi tercih edebilirsiniz :)





Görsel

 Görsel




Lomo ile çekilmiş Fotoğraflar:


GörselGörsel

 Görsel
 Görsel






Son olarak sizinle kendim için yaptığım ihtiyaç listesini paylaşıyorum. Buna göre check edip bavulunuzu hazırlayabilirsiniz :)


 Görsel




1-Tshirtler
2-Şortlar
3-Ayakkabı
 4-Underwear
5-Flip Flop
6-Güneş gözlüğü
7-Güneş kremi, diş macunu, diş fırçası, şampuan, saç kremi, tarak
 8-İphone şarj cihazı
9-Fotoğraf makinası
10-İlaçlar ( Bepanthol, ventolin, panargine )
11-Hırka
12-Havlu
13-Plaj çantası



 Görsel





Şimdiden iyi tatiller! Darısı başımıza :)

Sevigiler,
Göze Şener

You Might Also Like

2 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe