Greyder Indirim Ruzgarina Yelken Aciyor...

Çarşamba, Eylül 11, 2013

Görsel
%40’a varan indirimler sizleri bekliyor
Özgün tasarım çizgileri ve zengin ayakkabı modelleriyle moda severlerin beğenilerine hitap eden Greyder, ayak konforundan ödün vermeyen bir şıklık vaat ediyor. Greyder  yaz koleksiyonunda yer alan kadın ve erkek ayakkabı modelleri, %40’a varan indirimli fiyatlarıyla yaz alışverişi keyfini ikiye katlamaya geliyor. Greyder, birbirinden şık modelleriyle başarılı kombinler yapmanıza imkan verirken, indirimli fiyatlarıyla da konforlu bir alışverişe davet ediyor.

Görsel
Yaz renklerini ayaklarında taşımak isteyen kadınlar için eşsiz modeller Greyder’de
Greyder yeni sezon ürünlerinde yer alan topuklu ayakkabılar ile kadınlar klasik şıklığı keşfederken; babetler, loaferlar ve sandaletlerle de günlük kullanıma uygun bir şıklığa adım atıyorlar. Çapraz bağlı kadın ayakkabı modelleriyle zarafeti kadınların ayağına getiren Greyder, tokalı kadın ayakkabı modelleriyle de her ayağın ayakkabıyla bütünleşmesine imkan veriyor.
Görsel

2013 yazını, doğanın armağanı olan birbirinden zengin renkleriyle karşılayan Greyder, topuk ve ayakkabının üst kısımlarında kullanılan farklı renk kombinasyonlarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Greyder; su yeşili, koyu yeşil, mavinin farklı tonları, bordo ve beyaz renkleriyle her beğeniye sahip kadının kendi stilinden bir şeyler bulmasını sağlıyor.

Görsel
Bu yaz erkekler şıklıklarıyla yaza damgasını vuracak
Greyder, yaz koleksiyonunda yer alan erkek ayakkabı modellerindeki zengin çeşitlilik ile farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veriyor. Mavi ve kahverengiden zengin loaferları, pastel tonlarının hakim olduğu spor ayakkabılarıyla günlük kullanıma imkan veren Greyder yeni sezon erkek ayakkabıları, stil sahibi duruşuyla dikkat çekiyor.

Görsel
Sportif bir şıklık vaat eden Greyder, klasikten vazgeçmeyen erkekleri de unutmuyor. Klasik kesimli ve birbirinden şık deri ayakkabı modelleriyle de öne çıkan Greyder, derinin yumuşak ve sağlam dokusuyla uzun yıllar kullanımı mümkün kılıyor.
İndirimli fiyatlarla sahip olabileceğiniz Greyder yeni sezon kadın ve erkek ayakkabılarıyla siz de kendi stilinizi başarıyla yansıtabilir, yaza şıklığınızla damganızı vurabilirsiniz.
www.greyder.com

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe