“İSTANBUL DESIGN WEEK “Sokak Galerisi” projesi ile SOKAĞA ÇIKIYOR”

Cuma, Aralık 13, 2013


İstanbul’un uluslararası en köklü tasarım oluşumu olan İstanbul Design Week’in bir uzantısı olarak düzenlenen “Sokak Galerisi – Yaratıcılık ve Şehir Sergisi” 02 – 22Aralık tarihleri boyunca,
Beyoğlu İstiklal Caddesi’nin seçilmiş vitrinlerinde sergilenecek.                           

İstanbul’un uluslararası en köklü tasarım oluşumu olan İstanbul Design Week,                                                                                27 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında,  dünyanın yerli ve yabancı en önemli tasarımcılarını ağırladı. İstanbul Design Week kapsamında busene ilk defa yapılan Sokak Galerisi ile İstiklal Caddesi, tasarım ürünleri sergilenecek.






02 – 22 Aralık 2013 tarihleri arasında,İstanbul Design Week’in bir uzantısı olarak devam eden Sokak Galerisi – Yaratıcılık ve Şehir Sergisiile tasarımcıların sınırlı üretilmiş ürünleri, İstiklal Caddesi’nin seçilmiş vitrinlerinde sergilenecek.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2012 Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı
Kapsamındagerçekleştirilen bu özel proje kapsamında sergilenen tasarımları satın almakisteyenler isewww.sokakgalerisi.com web sitesinden online olarak sipariş verebilecekler.
Yaratıcı endüstri hakkında farkındalık yaratmak için “Yaratıcılık ve Şehir”konsepti altında geliştirilen bu proje ile kent içinde yaratıcı istihdamın yoğunlaşmasını destekleniyor ve tasarım ürünlerinin ve tasarımcıların bilinirliğinin arttırılması amaçlanıyor.

Aralarında, Simit Sarayı, Archive, Lale Plak, Peranostra, Köfteci Ramiz, Sneakers gibi moda ve tekstil mağazaları, kitap evleri, kafe ve restoranların olduğu mağazalarda, Erdem Keskin, İlanitOvadya, Emine Noyan Vidinligil, Erdeniz Kurt, Begüm Cemiloğlu, Seza Yeğin, Hatice Armağan, Orhan Irmak, Sait Alanyalı ve GökmenToroslu gibi genç isimlerin tasarımları sergilenecek.
İstiklal Caddesi üzerindeki yaratıcı endüstri temsilcisi olabilecek mağazaların vitrinlerinde özel sergi köşeleri yaratılacak proje kapsamında, Erdeniz Kurt’un “Fes Lamba”sı, Hatice Armağan’nın“Zone” isimli aydınlatma objesi,  Sait Alanyalı’nın tasarladığı sıra dışı okey takımı gibi birçok ilginç  tasarım ürünlerini görme fırsatı yakalayacaksınız.

Detaylıbilgiiçin:

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe