Unilever Ideatrophy'12 Magnum - Pleasure of Travel

Cuma, Aralık 27, 2013



   Bugün yeterince İngilizce konuştuğum için bu postu Türkçe yazıyorum :) Sosyal medya hesaplarımdan da duyurduğum üzere yaklaşık bir buçuk aydır arkadaşlarım Büşra ve Elif ile birlikte, Unilever'in her yıl bir kere düzenlediği Ideatrophy yarışmasına katılmıştık. Sonra da yarı finallere katılmaya hak kazandık. Ve bugün Magnum'un ev sahipliğinde Hilton otelinde unutulmaz saatler geçirdik.



  Sunuculuğunu Bay J'nin yaptığı, Jürü üyeliğinin ise Umut Eker, Aslı Erdoğan, Selma Ergeç, İrem Özbalyalı ve Nihat Odabaş'in yaptığı bu harika gün bizi gerçekten de çok heyecanlandırdı. Ama herşeyden de heyecanlısı, emek verip hazırlandığınız o sunumları sadece 2 dakika içerisinde efektif olarak sunmaktı. Hem de böyle bir jüri ve 150 kişilik dahi beyin karşısında :)






  Biz de Hayal Ortakları grubu olarak sunumuzu yaptık Ama o kadar heyecanlıydık ki bunu ifade etmek gerçekten zor. Gruplar sunumlarını bitirdikten sonra ilk on grup açıklandı. Maalesef biz ilk ona giremedik. Ama sosyal medya ödülüne layık bulunduk :)) Bunun için de çok sevinçliyim. Gün boyunca, andan aldığımız hazzı gerek tweetlerimde gerekse instagramda paylaşmaya çalıştım zira Selma Ergeç de yapmış olduğu konuşmasında, asıl hazzın anı yaşamak olduğunu belirtmesi bunun en açık göstergesiydi.







Günün Kazanımları

  Jüri üyelerimiz o kadar sıcak kanlı ve içtendiler ki, hepsiyle tek tek fotoğraf çekilip kısa da olsa konuşma fırsatı yakadık. Hatalarımızdan ders aldık, ve eksiklerimizi gördük. Bizi geçen bizdendir sözünü hep tekrarladık, zaferden değil seferden zevk aldık, bir çok yoğunluğumuz arasında eğlenceli bir video klip çektik.












25.yıl için özel Magnum :)




  Bugün beni etkileyen ve aklıma kazınan en önemli olay şu oldu: Sonuçları öğrendikten sonra, Osmanbey metrosuna doğru yürüyordum. Hemen önümde de tam bir Magnum kadını olan yarışmacı arkadaşlarımızdan biri yürüyordu, onun önünde de bu soğukta boyacılık yapıp, parasını kazanmaya çalışan genç bir arkadaş. Derken bu genç ayakkabı fırçasını yere düşürdü, ve yarışmacı bayan arkadaşımız hiç düşünmeden, atik bir şekilde o boyalı fırçayı yerden alıp gence uzattı. Boyacı genç de bu duruma önce şaşırdı, sonra saygı ile ceketini ilikleyip teşekkür etti. İşte o an  günün en güzel karesiydi benim için. Evet birileri yarışmayı kaybetmişti, ama birileri de insanlığı kazamıştı.






Bugün için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler!

Sevgiyle,
Göze

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe