ŞİMDİ PARKA ZAMANI!

Çarşamba, Mart 05, 2014

United Colors of Benetton’un erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı tasarladığı parkalar bahar günleri için çok kullanışlı. Hafif kumaşlara sahip parkalar aynı zamanda markanın imzası olan yüksek kaliteye sahip.
İlk olarak Amerikan Ordusu’nda görmeye başladığımız parka, 60’lı ve 70’lı yıllarda genç Mod’lar (60’lı ve 70’li yılların genç kuşağına verilen ad) tarafından terzilere diktirilen jilet gibi takım elbiselerin üzerine giyiliyordu. United Colors of Benetton’un gereksiz süslerden ve abartıdan uzak parkaları, fresh ve eğlenceli renkleriyle parkaya yeni bir soluk getiriyor. Benetton’un parkaları bel büzgüsü ve arka aşağı taraftaki ipleriyle dikkat çekiyor. Kadınsı bir duruş için pembe, göz mavisi, çivit mavisi, kum veya gri renk arasından dilediğinizi seçin. Farklı uzunluktaki dar kesim pantolon ve eteklerin altına giyebileceğiniz farklı versiyonlara sahip bu parkalarla günün her anında stil sahibi bir görünüme sahip olacaksınız.
Erkekler için düşünülmüş renkler ise gece mavisi, donanma mavisi, yaprak yeşili ve asker yeşili. Erkeklerdeki kalça seviyesinde biten parkalar daha ziyade şehirli bir duruşa sahipken aynı zamanda tam da baharın ilk ılık günlerinde scooter’a atlayıp şehrin karmaşasından kaçma isteği uyandırıyor. Vücuda kolayca oturan konforlu çizgileri bu parkaları ceketlere ya da yapağılara karşı iyi bir alternatif yapıyor.

Bu baharda ‘parka çılgınlığı’ yaşanıp yaşanmayacağına dair iddiaya var mısınız?



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe