Hard Rock Cafe Istanbul’u Salladı!

Pazartesi, Eylül 29, 2014


-->
Istanbul, 27 Eylül, 2014 – Hard Rock Cafe Istanbul, 27 Eylül 2014 Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta heyecan verici Büyük Açılış Partisi’ni Türkiye’nin En Büyük Rock Yıldızları Şebnem Ferah, MFÖ, Moğollar, Pentagram ve Ogün Sanlısoy konseriyle gerçekleştirdi. Pek çok ünlünün katıldığı Kırmızı Halı Geçidi’nden sonra sahne alan sanatçılar, sevilen şarkılarıyla izleyenlere unutamayacakları bir akşam yaşattı. Konserin ilerleyen saatlerinde müzik eşliğinde sahnede yer alan performansta ise, Hard Rock Cafe’nin açılış ritüellerinden olan gitar kırma seremonisi herkesi coşturdu. Dünyanın pek çok şehrinde bulunan Hard Rock Cafe’nin geleneksel açılış partilerinde sergilenen gitar kırma törenine, Hard Rock Cafe ve partnerlerinin yetkilileri ile birlikte fotoğraf sanatçı Mehmet Turgut katıldı. Kırılan gitarların bedelleri miktarında para ise Düşler Akademisine bağışlandı.

Hard Rock Cafe Istanbul’un büyük açılış partisinde yer alan etkinlik partnerleri ise, alanda gerçekleştirdikleri etkinliklerle izleyicilerin keyifli vakit geçirmelerini sağladılar.

Tüm davetliler 84 inç LG ULTRA HD TV’lerde oynadıkları müzik oyunlarıyla hem eğlenip hem de müzikal becerilerini gösterdiler. Ayrıca partiye katılan herkes akıllı telefonları ile çektikleri fotoğraflarının çıktısını mobil yazıcı ürünü “Pocket Photo” ile alarak partideki mutlu anlarını ölümsüzleştirdiler. Düşler Akademisi sosyal sorumluluk partneri olarak açılışta sahne aldı ve izleyenleri gösterdikleri performansla etkiledi. Etkinliğin medya partneri olan Rock FM DJ’leri seçtikleri en güzel Rock parçalarıyla, tüm katılımcıları geceye hazırladılar. Bir diğer medya partneri Dream TV ise alandaki heyecanı ekran başındaki seyircilerine de aktardı. Harley Davidson motorları ile konvoy halinde yapılan İstanbul turu açılışın en dikkat çeken aktivitelerinden biri oldu. Türkiye’nin en büyük müzik aleti firması Dore Müzik, etkinliğe Hard Rock Cafe ritüeli olan gitar kırma seremonisi için sağlamış olduğu gitarlar ile katılırken; İstanbul Agop ise D&W ile rock severlere konser alanında bateri çalma deneyimini yaşattı. Electrolux Profesyonel Show Mutfağı’nda, Electrolux Profesyonel Türkiye’nin Kurumsal Şefi Ahmed Özer tarafından, Electrolux air-o-steam Touchline Fırınlarda “Sous-Vide Tekniği ile Kuzu Tandır Pişirme” sunumu yapıldı. Ayrıca Tattoo Mix konser alanında dövme tutkunlarına açılışa özel fırsatlar sunarak alandaki rock ruhunu tamamladı.


Hard Rock Cafe İstanbul, simgeleşmiş İstiklal Caddesine ve İstanbul’un göbeğindeki Canlı Müzik merkezine yakın konuma sahip; ayrıca restoran alanları, üst düzey teknoloji ve tasarım özellikleriyle de eksiksiz.  Hard Rock Cafe İstanbul’un estetiğinde, şehrin mirasını Hard Rock markasının enerjisi ve uyandırdığı duyguyla harmanlayan bir tasarım vizyonu benimseniyor. Çok katlı kafenin büyüklüğü; geniş ve ferah oturma alanı, bir dizi yemek alanı, bir teras ve Hard Rock ürünlerinin satın alınabileceği bir Rock Shop ile birlikte, Hard Rock’ın ikonik koleksiyonuna ait rock ‘n’ roll eşyalarının sergilendiği alan da dâhil 780 metrekareyi aşıyor.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe