YAŞADIĞINIZ MEKANLARA “SIRMAISON” İLE DEĞER KATIN...

Perşembe, Eylül 25, 2014


Şirin Yalçın,  Rosella Karabacak ve   Nurhan Karabacak ortaklığında ; gümüşten altına, porselenden kristale kadar dünyaca ünlü bir çok markanın ürünlerinin bulunduğu "Sırmaison" evine özen gösterenlerin ve dekorasyon tutkunlarının ortak adresi olmaya devam ediyor.
Sırmaison'un bünyesinde; Türkiye temsilciliğini yaptığı gümüş konusunda dünyanın en ünlü Fransız markalarından Ercuis, porselen söz konusu olduğunda dünyanın en köklü markaları arasında gösterilen Fransız Raynaud Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi özel tasarım markaları bulunuyor.
Gümüş, porselen, kristal, ahşap gibi ürünlerin yanı sıra genç tasarımcıların ürünlerinin de bulunduğu "Sırmaison", ‘’Masa Terzisi’’ markası ile özel tasarlanmış 200 değişik modelden oluşan geniş bir masa örtüsü koleksiyonu da sunuyor.
Dünyanın en ünlü  Fransız markalarını çatısı altında bulunduran Sırmaison'da, Pablo Picasso tarafından özel izin ile üretilmiş ''Marc de Radoucette'' adlı önemli bir tasarım ürünü de bulunuyor.
Yaşam alanlarınızı farklılaştırabileceğiniz ve günlük hayatınızın parçası olabilecek yeni ve özel birçok aksesuar ve hediyelik urun Sırmaison'da beğeninize sunuluyor.
EVLİLİK LİSTENİZ İLE EVLERİNİZİ KENDİ ZEVKİNİZLE DÖŞEYİN ...
Sırmaison'un evlilik listesi uygulamasıyla yeni evlenecek çiftlerin  tüm ihtiyaçlarını kendi zevkiyle karşılamalarını ve yakınlarının yeni evlenenlere hediye almalarını kolaylaştırması sağlanıyor.
Yurtdışında  " list de marriage"in  cok yaygın olmasının sebeplerinden baş sebeplerinden biri  genç çiftlerin önüne önceden hazırlanmış tüm ihtiyaç listesinin sunularak alternatif yelpaze yaratmaktır.
Aslında evlilik listesi oluşturmanın bizim örf ve adetlerimizin içinde yer alan çeyiz oluşturmaktan çok da farkı yok. Yakın dostlar nasıl altın takarak destek oluyorsa, evlilik listesinde  genç ciftin zevkiyle seçilmiş olan aksesuarları ve ihtiyaçlarını alarak destek olmuş olacaklar. Altını da satarak kendi ihtiyaçlarını aldıkları için  evlilik listesi onları bu eziyetten kurtarmış olur. Evlilik arifesinde çok yoğun olan gelin adayına kolaylık yapılmış oluyor.

Evlilik listesi ile yeni evlenecek çiftlerin kullanmayacakları  hediyelerin gelmesinden ve onları değiştirme eziyetinden kurtarmış olacaklar. Yurtdışında okuyan ya da çalışan gençler evlerinde , milenyum çağına ayak uydurarak, ailelerinin zevklerindense   kendi zevklerini yansıtmayı tercih ediyorlar.

Geniş ve kaliteli bir ürün yelpazesine sahip Sırmaison'da birbirinden farklı ve özel hediye alternatifleri de bulunabilinir.

 www.sirmaison.com

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe