London Fashion Week'teydim!

Çarşamba, Şubat 25, 2015




Merhaba His Wardrobe'un trendy takipçileri,

Bildiğiniz üzere Fashion Week fırtınası yeniden başladı! Ben de sizin için kalkıp, İngiltereye gidip fashion week'in nabzını tuttum; demek isterdim ama bu seferlik kendimi İstanbul Fashion Week'e sakladım. Eee peki Göze, nasıl çektin ya da takip ettin diyecek olursanız cevabım için okumaya devam edin.


Bildiğiniz üzere sosyal medya tool'larından en çok beğendiğim, dinamik bir o kadar basit arayüzü ve gerçekten eğlenceli olan Snapchat'i hem çalıştığım markalara öneriyorum hem de kendim aktif bir şekilde kullanıyorum. ( Snapchat'ten takip etmek isteyenler ekleyebilir: gozesener )

Snapchat'ın yeni uygulamalarından biri de dünyada önemli olayları, etkinlikleri ya da festivalleri canlı yayın yaparcasına kısa snaplerle yayınlamaya başlaması. Daha doğrusu o etkinlikte o area'da olanların snaplerini seçip yayınlıyor. Mesela Clara'nın snapini de izleyebiliyorsunuz ya da Victoria Beckham'ınkini de.


İşte Fashion Week kapsamında İngiltere Fashion Week'te snapchat sayesinde ben de bulunmuş kadar oldum. Ötesine de gittim backstage'lere girdim, Burberry mankenleri ile keyifli dakikalar yaşadım.



Sevgiler,
Göze Şener



You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe