A new colors of Istanbul

Pazartesi, Ağustos 31, 2015

Her şehrin bir rengi vardır. Mesela İstanbul diyince aklıma mavi geliyor. Masmavi boğazı ve gökyüzüne saatlerce bakmaktan hiç bıkmadığım için. Tabii diğer şehirleri de unutmamak gerek.. Paris diyince aklıma kruvasanın en tatlı dostu kahvenin rengi olan kahverengi geliyor. İtalya diyince domates soslu margarittaların kırmızısı..






Geçtiğimiz gün arkadaşım Mert ile Karaköy'ün tüm renklerini keşfe çıktık. Öyle renkler çıktı ki karşımıza. Maviden kahveye, pembeden yeşile muhteşemdi. Tabii yerimizde duramayıp, her bir rengin önünde birer kare fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedik. Sonra soluğu Filbook kafe'de aldık.






Filbooks kafe'de latte ve limonalatalarımızı içtik ve İstanbul'a çok yakında gelecek yeni bir marka olan Kult Prit'in tshirtleri için keyifli bir çekim yaptık. Filbooks epey popüler oldu son zamanlarda. Bence burayı sıcak kılan, içerisindeki çalışanların size hiç karışmıyor oluşu. Yani siz ister üst katına çıkıp, arkadaşınızla muhabbet ederken raflardaki kitapları okuyun. İsterseniz de aşağıya inip, siparişiniz varsa söyleyin ya da oradaki çok tatlı bez çantları satın alın. Burada tamamiyle özgürsünüz. Tıpkı bir filin doğada özgür olduğu gibi, sanırım isimleri de buradan geliyor fil ve kitap buluşunca ortaya bu tatlı şirin yer çıkmış. İç dekorasyonuna ise söylenecek sözüm yok. Beni tam kalbimden mermer ile vurmakla kalmayıp, turkuaz metal boruları ile de 12'den isabet ettirmeyi başarıyorlar. Yaban mersinli çikolatalı turtalarını deneyebilirsiniz. Ben henüz deneyemedim ama yerseniz benim yerime de yorum bırakırsanız sevinirim.







 Tshirtler Kultprit markasına ait çok yakında Türkiye'de satışa çıkacak. O zaman da sizinle linklerini paylaşacağım.

Sevgiler,
Göze Şener.



You Might Also Like

3 yorum

  1. Rengarenk civil cıvıl bir post olmuş. İçimiz açıldı. Tek kelimeyle müthiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canlarım, beğenmenize çok sevindim! Sevgiler :* <3

      Sil
  2. Çok merak ediyorum. Acaba ben de cümleleri bir araya getirebilecek miyim Göze gibi. Çok güzel bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe