Nedir bu SweetGreen?

Cumartesi, Mart 12, 2016


Yeşil'in sesine kulak verin! Aslında herşey doğada var bizim sadece var olanı görüp, işleyerek sunmamız gerekiyor. İşte bu felsefeden yola çıkan Sweetgreen markası, 2007 yılında Washington'da Nicolas Jammet, Nathaniel Ru ve Jonathan Neman tarafından kurulmuş. Yerel ve organik ürünleri çiftçilerden alıp, müşterileriyle buluşturan markanın konsepti juice, salad ve yogurth şeklinde üç ana gruptan oluşuyor. Selfservis işleyen düzenleri pratiklik ve hız katarken, taze olarak seçilmiş ve ayıklanmış sebzelerden tek tek seçerek kendi salatanızı oluşturmaya sağlayan eğlenceli bir düzenleri var.




Sweetgreen için sağlıklı beslenmenin Starbucks'ı desek yanlış olmaz. Çok dahiyane bir şekilde trendleri takip etmişler hatta 2007 senesinde kurulduklarına göre bir çoğuna şekil vermişler. Bununla da yetinmeyip farklı konseptleri bir arada toplamışlar.








Markayı her anlamda çok beğeniyor ve sıcak buluyorum. Neden mi? Çünkü doğal ve çevreci, dijital anlamda çok güzel tasarımları var ve görselleri harika! Özellikle tumblr'larındaki görseller inanılmaz güzel ve iştah açıcı! Sosyal sorumluluk alanında inanılmaz çalışmalara imza atmışlar ve gençlik festivallerine katılarak markanın algısını genç tutmayı başarabilmişler.









Sweetgreen'i snapchat'ten takip etmek için snapkodu okutabilirsiniz:

You Might Also Like

1 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe