JEAN-PAUL GOUDE TARAFINDAN ÇEKİLEN KENZO X H&M KAMPANYASINDAN İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

Perşembe, Eylül 22, 2016

 

H&M, KENZO x H&M iş birliği için ikonik moda ve müzik fotoğrafçısı Jean-Paul Goude tarafından çekilen, Iman, Chance The Rapper ve rapper Suboi’nin yer aldığı ilk kampanya görsellerini yayınlamaktan memnuniyet duyar. Kampanya fotoğraflarında moda, müzik, sanat ve aktivizm dünyasından dünyaca tanınan isimler var.



Chance, Iman ve Suboi fotoğraflarda görünen ilk marka elçileri oldu. Kampanya için Goude kendine has ikonik stilini kullanarak, koleksiyondan desenleri yeniden bir araya getirdi ve koleksiyonun karakterini yansıtan görüntüler yakaladı. Yayınlanan ilk fotoğraflara eşlik eden üç film ise İsveçli yönetmen Max Vitali tarafından çekildi. Filmler, Chance, Iman ve Suboi ile yapılan röportajları içeriyor. KENZO x H&M kampanyasının tamamı 17 Ekim’de hm.com’da yayınlanacak.



Kampanyadaki cast’ın tamamlayan isimler ise Rosario Dawson, Ryuichi Sakamoto, Chloë Sevigny ve Xiuhtezcatl Martinez’den oluşuyor. KENZO x H&M koleksiyonu 3 Kasım’da dünya çapında 250 seçili mağazada satışa sunulacak. Türkiye’de ise sadece Zorlu Center, İstinye Park, Bağdat Caddesi, Ankara CEPA AVM ve İzmir MaviBahçe AVM mağazaları’nda satışa sunulacak.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe