Revolution & Revelation at Borusan Art

Perşembe, Temmuz 05, 2012

Bugün arkadaşımla Taksim'de gezerken Borusan Sanat'da çok hoş bir sergiye rastladık ve hemen içeri girdik. İçerde çok ilgili bir arkadaş tarafından karşılandık ve öncelikle bizi görselliği ile çeken daha sonrada vermek istediği mesajla etkileyen sergi hakkında detaylı bilgi aldık. 


Sergi için yapılan sanat çalışmaları Türkiye'den Mercan Dede, Italya'dan ise Carlito Dalceggio tarafından oluşturulmuş.


Revolution yani Devrim kısmını İtalyan sanatçı Carlito Dalceggio temsil ederken, Revelation yani vahiy kısmını ise Türkiyeli sanatıçımız Mercan Dede temsil ediyor. Sanatçılar bu iki temsili simgeyi kullanarak, birbirleri ile atışmalar ve etkileşimler şeklinde sanat eserlerini özgür ruhlarıyla ortaya koymuşlar.


"The place of free sprit" yani " Özgür Ruhlar Sarayı" adı verdikleri bu sergiyi mutlaka görmelisiniz! En kısa zamanda tekrar gitmeyi planladığım bu serginin istersenin bir kaç fotoğrafını sizinle paylaşayım.


















































 Ruhunuzu özgür bırakmaya ve kendinizi başka bir dünyada hissetmeye hazır mısınız? Öyleyse Revolution Revelation Sergisi sizi Taksim Borusan Sanat evinde bekliyor.


24 Mayıs - 25 Temmuz ve Salı - Cumartesi  arası 11:00 - 19:00 saatlerinde gezebileceğiniz sergi tamamen ücretsiz!



You Might Also Like

3 yorum

  1. vayy be fazla mı özgür ruhlu olmuşlar heyy buna bayıldım :D ama ben istanbulda değilim tek sorun bu :/

    YanıtlaSil
  2. Göze'cim fotoğraflar çok güzel. Ben de görümüştüm bu sergiyi, ama içeriye girmeye vaktim yoktu. Yazını gördükten sonra kesinlikle gitmeye karar verdim :)

    Melisa

    YanıtlaSil
  3. call god cok iyiymis:)
    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe