13 Eylül Vogue Fashion Nights Out'da ne yapmalı?

Salı, Eylül 11, 2012

Merhaba Sevgili Moda Severler,

Bildiğiniz üzere Vogue tüm dünyada, moda sektörünü canlandırmak için Fashion Nights Out adı altında geceler düzenliyor. Bu gecelerde hem ünlü markaları çok ucuza alma fırsatı buluyoruz, hem de yapılan çeşitli etkinliklerle eğlenip moda gezegenine yolculuğa çıkıyoruz.

Geçen seneki FNO'da Istinye Parktaydık. Çok güzel bir gece geçirmiştik. Onunla ilgili blog haberimi bu linkte bulabilirsiniz: http://heswardrobe.blogspot.com/2011/09/vogue-istanbul-fashions-night-out.html

Peki bu yıl hangi markalar neler yapcak? FNO en güzel nerede geçer? Markaların indirim oranları nedir? İşte hepsinin cevabı bu postda!






STEVE MADDEN’DAN VOGUE FASHION NIGHT OUT GECESİ’NE ÖZEL İNDİRİM FIRSATI




Dünyanın en çok beğenilen ayakkabı markalarından Steve Madden, Vogue Fashion Night Out gecesini çok özel indirim fırsatıyla karşılıyor. Sonbahar/Kış 2012/2013 Koleksiyonu’ndaki tüm ürünlerde VFNO gecesine özel %25 indirim fırsatı sunan Steve Madden tutkunlarını mağazalarına bekliyor.

Steve Madden, Vogue Fashion Night Out gecesine özel cezbedici indirim seçeneğiyle alışverişi daha da keyifli hale getiriyor. Yeni sezon ürünlerinde %25 indirim seçeneği sunan Steve Madden, özel modellerini tutkunlarıyla buluşturacak.
Ayrıca tüm yazlık ürünlerde %70’e varan indirimin üzerine ek olarak %25 indirim fırsatı da sunan Steve Madden, Vogue Fashion Night Out gecesinin keyfini doyasıya yaşatıyor.






TOPSHOP NİŞANTAŞINDA PARTY'E DAVETLİSİNİZ!!! 





 HM ise Kombin Styling yarışması düzenliyor!!!...






H&M sana hayallerini gerçekleştirebileceğin bir fırsat sunuyor! Tüm dünyada moda severlerin trendleri yakından takip ettikleri H&M’de styling yapmak ister misin?

H&M visual ekibi, sezonun anahtar parçalarını senin için ayırdı, bunlar arasından favorilerini seçip styling’ini oluşturabilir, Fashion’s Night Out gecesinde kendi H&M stilini gösterebilirsin. Üstelik moda dünyasının etkili isimlerinden oluşan jürinin değerlendireceği kombinler içinden en beğenilene büyük bir ödül var!

‘H&M’de Stilini Yarat’ yarışmasında en beğenilen styling sahibi H&M’den 500 TL’lik hediye çeki kazanacak. Ayrıca kendi tarzına göre oluşturduğu styling, kazananın adıyla birlikte H&M İstinye Park mağazasında bir hafta süreyle sergilenecek.

ISTINYE PARK FASHION GLOW PARTY'SINE DAVETIYE KAZANMAK ICIN YAPMANIZ GEREKENLER!!!


- İstinyePark’ı Pinterest’te takip edin: pinterest.com/istinyepark
- Çılgın bir elbise, eğlenceli bir parti aksesuarı ya da göz alıcı bir ayakkabı… beğendiğiniz parti kıyafetini #FNOistinyepark Hashtag’ini kullanarak Pin’leyin.
- Tips.istinyepark.com blog editörleri, sizin parti Pin’inizi seçsin, 13 Eylül Perşembe FNO gecesi, İstinyePark “Fashion Glows” partisine davetli olarak katılın.



Ben o gece İstinyePark'ta olmayı planlıyorum :) 
Detayları haber aldıkça burada paylaşacağım!


Sevgiler
Oxox
Göze Şener

You Might Also Like

2 yorum

  1. ben de nisantasi - istinyepark arasinda gidip geliyorum ama galip sanirim istinye olucak. gelirsen call me babyy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe supersin baby! Evet bu yilda acik ara istinye park eglenceyi gogusleyecek gibi :)) Of course I will call you baby!




      Hey this is crazy. I just met you here is my number so call me maybe :P

      Oxox

      Sil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe