Kanyon'da Bir Gün :)

Pazartesi, Aralık 16, 2013

   Kanyon, İstanbul'daki hatta Avrupadaki en sevdiğim alışveriş ve yaşam merkezi. Aslında alışveriş merkezi demek çok da doğru olmaz burası için zira içeri girer girmez kendinizi, paris'de bir cadde gibi hissediyorsunuz :)


Peki Kanyon'da neler yapılır? Nerelerde gezilir? Ne yenir? Ne içilir? Hepsinin cevabı bu postumda! :)

Kanyon'da bir birinden güzel markalar vardır. Alışverişi açık hava ile buluşturan eşsiz mimarisi ile yorulmadan, zevkle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Yemek olarak da önerim üst kattaki yemek katına uğramanız. Uzakdoğu mutfağı'ndan, İtalyan mutfağına herşey burada mevcut. Benim en çok tercih ettiklerim ise, Wagamama, Sushico, Mezzaluna, Sosa, Num Num, Carluccios ve Midpoint. Tabii ki dünyanın en sosyal ve rahat Starbucks'ı da buradadır. En alt kattaki eşsiz yeri, su sesinin ince cıvıltısıyla kahvenizi yudumlarken, gök kubbesindeki yıldızları izlemek için idealdir burası.



Kanyon Aparts'a hiç bir şey demiyorum zira bu evler, lüx ile konforun buluştuğu şehirin içindeki kanyonun birer incisidir.

Bir de http://www.kanyonda1gun.com/app/home adlı yarışma yapmışlar. Ben de gidip bir video çekmiştim, beni desteklerseniz çok mutlu olurum :) Şuanda ikinci sayfasındayım. Yarın belki de üçüncü sayfasında olurum belli mi olur...





Bu yarışma benim için neden önemli?

Sevdiğim ve zevk aldığım bir mekanı, yine sevdiğim bir şekilde tasvir etmek oldukça eğlenceliydi :) Video çekmeye bayılıyorum zira beni tanıyanlar bilir. Bir çok marka ve ürün için videolar çekiyorum. Tabii çoğu için imkan ve zaman bulmak kolay olmuyor ama, ne demişler güçlüklerden neler doğar : ) Akabininde ödül olarak verilen İpad'e de ihtiyacım var gerçekten hiç fena olmaz. Zira bozulmak üzere iphone'um bana artık beni dinlendir diye sinyaller veriyor.



İşte yarışma için çektiğim video burada, oy vermek içinse http://www.kanyonda1gun.com/app/home adresine tıklamanız yeterli :) Şimdiden desteğiniz için çok teşekkür ederim!



Sevgiler,
Göze

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe