DEBENHAMS’TAN CEZBEDİCİ İNDİRİM GÜNLERİ!

Çarşamba, Mayıs 23, 2012




Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının yanı sıra kadın, erkek, çocuk, iç giyim, ev dekorasyonu ve kozmetik gibi geniş ürün yelpazesine sahip Debenhams’ın beklenen “Mega Day” indirimleri başlıyor. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 24 – 27 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerinde %30 indirim sunan Debenhams, geniş kozmetik reyonunda da %30’a varan indirim fırsatı ile dikkat çekiyor. 


Dünyanın 27 farklı ülkesinde faaliyet gösteren İngiltere’nin ünlü mağaza zinciri Debenhams’ın, “Mega Day” indirimleri başlıyor. Dünyaca tanınmış tasarımcıların imzasını taşıyan ürünlerin yanı sıra her zevke hitap eden ürün gruplarıyla beğeni kazanan Debenhams, 24–27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği %30 indirimle alışverişi şenliğe dönüştürüyor.
Kozmetik reyonunda yer alan dünyaca ünlü güzellik markaları ise “Mega Day”e özel %30’a varan indirim seçenekleriyle fark yaratıyor. Kadın, erkek, çocuk giyim, aksesuar ve ev tekstiline kadar tüm ürünlerinde indirim coşkusunu doyasıya yaşatan Debenhams, ayrıca seçili bazı ürünlerinde ekstra %50 indirim fırsatı sunuyor. 





You Might Also Like

1 yorum

  1. Elbisler cok hos gerceketen :)

    http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe