TOPMAN ERKEĞİ KENDİNİ YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR

Salı, Mayıs 22, 2012



 Vazgeçilmez klasik parçaların yanı sıra, modernize edilmiş kalıpların yer aldığı Topman, yaza hızlı bir başlangıç yapmak isteyen erkekler için birbirinden farklı 4 tema sunuyor.



Markanın 2012 Yaz Koleksiyonu’nda jean pantolonlar, baskılı tişörtler, gömlekler, renkli şortlar ve aksesuarlar dikkat çekiyor.

 

 1960’lı yıllardan ilham alan Working Class Hero temasında spor giyim lüks kumaşlarla karışıyor.

 

Koleksiyonda yer alan tişört ve paçaları kıvrılmış jean pantolonlar, daha gündelik ve retro bir hava yaratmak için trençkotlarla kombinlenebiliyor. Whistable teması, deniz kenarında geçen bir hikayeyi yaşatıyor. 1940’larda geçen bu hikayede şort ve pantolonların boyu uzarken, belleri yükseliyor. Kayalık uçurum kenarlarında romantik yürüyüşler, yağışların dövdüğü sahil kulübelerine sığınma maceraları, bu hikayenin birer parçası.
 

 Rahatlığın ön planda olduğu koleksiyonda, ince kapüşonlu ceketler ve renkli kanvas pantolonlar odak yaratıyor. Medine ve Fas’ın hamamlarından esinlenen Marrakesh temasında renkler farklı yorumlarla bir arada kullanılıyor.
 

 Koleksiyonda soluk bluzlar ve eskitilmiş örgüler, kırışık dar parça kanvas ve jean pantolonların üzerine giyiliyor. Modern detaylara sahip sade şekiller, renk ve baskıların açığa çıkmasını sağlıyor. Koleksiyonda ön plana çıkan batik ve mozaik gibi desenler Afrika kıtasından ilham alıyor. Pixel Generation Festival Shop, 2012’nin festival sezonu için bir araya getirilmiş parçalardan oluşan bir koleksiyon. Koleksiyonun tasarımı, kızgınlığını yaptığı eylemlerle Çin’den Yunanistan’a ve Trafalgar Meydanı’na kadar taşıyan gençliği yansıtıyor. Punk ve modern gotik unsurların dikkat çektiği koleksiyon, sert çizgisiyle fark yaratıyor. Tekno ve elektronik ritimlerle dolu dinamik koleksiyonda, titreşimli ağaç renkleri ve optik baskılı gömlekler ön plana çıkmak isteyen erkekler için tasarlanmış.

 

 Topman’de her parça festival havası yaratıyor. Shaya Mağazacılık A.Ş. Hakkında Türkiye’nin önde gelen perakendecileri arasında yer alan Shaya Mağazacılık A.Ş., dünyaca ünlü uluslararası markaları Türk tüketicisiyle buluşturmaktadır. Shaya 19 ülkede faaliyet gösteren ve uluslararası lider perakendeciler arasında yer alan M.H. Alshaya Co.’nun bünyesinde bulunmaktadır. The Body Shop, Debenhams, Topshop/Topman, Miss Selfridge, Dorothy Perkins, Evans, Claire’s, Payless, Le Pain Quotidien, Pinkberry ve Starbucks Coffee, Türkiye’de Shaya tarafından temsil edilen markalardır. www.shaya.com.tr











You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe