STEVE MADDEN’DAN CANLI VE EGZOTİK BİR YAZ

Salı, Mayıs 29, 2012


Dünyanın en beğenilen ayakkabı markalarından Steve Madden, yaz aylarında rahatlığını ve şıklığını düşünenler için birbirinden renkli modellerini vitrinlerine taşıyor. Sezonun egzotik renkleriyle buluşan koleksiyonda düztabanlı ve boncuk detaylı ayakkabılar dikkat çekiyor.


Tasarımlarıyla modaya yön veren Steve Madden’ın gündelik hayatın her anına uyum sağlayan sandaletleri, yeni sezonun vazgeçilmezi olacak. Zincir detaylarla süslenen parmak arası sandaletler, sıcak yaz günlerinde ideal seçim olurken cezbedici renkleriyle de farklı kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Koleksiyonda sezonun en canlı renklerinden mavi, sarı ve kırmızının hakim olduğu modellerde kendini gösteren boncuk detayları ise göz dolduruyor.


Steve Madden tutkunları yaz akşamlarında düzenlenen partilerde de şıklığı elden bırakmıyor. Zarif siyah taşlı sandaletler, özel gecelerde kadınların vazgeçilmezi olurken dore renkli pullu modeller ise yazın ışıltısını yansıtıyor.


Biz bu modeli cok sik bulduk! Her kiyafetle kombinlenebilecek bu sandalet, altin metal detayi ile dikkat cekiyor. Ucusan firfirli eteklerinizin altina, nane yesili, bej ile tercih edebilirsiniz


Bu modelde keep it simple i cok guzel yansitmis bize :) Bayildik dogrusu! Eglenceli orgu modeli daha cok slimfit dark blue jean pantolonlar veya shortlarla tercih edebilirsiniz :)
Boncuklar oldukca klass bir hava vermis sandaletimize :) Benim bu ayakkabilari gorunce Sevgili Eda Taspinar geliyor aklima :)







 Steve Madden Turkiye'yi buradan takip edebilirsiniz:
  

You Might Also Like

2 yorum

  1. bende bugün beğendiğim sandaletleri paylşmıştım.ama bunları da çok beğendim:)

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz icin cok tesekkur ederiz! :) Hemen göz atıyoruz blogunuza!

      Selamlar
      His Wardrobe

      Sil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe