Top ten of Sunglasses! 2012

Çarşamba, Mayıs 02, 2012


Sezonun Bombasi Geliyor! Sizler icin Gunes Gozlugu Top Teen Hazirladik! Gecen kis hazirladigimiz Boots Top Ten uzerine, hazir yazin gelecegi bugunlerde gunes gozluklerini sizin icin degerlendirdik ve siraladik... 




NUMBER 1

 " RAY-BAN WAYFARER"











NUMBER 2 

"River Island" Klim desenli Gözlük!  




  NUMBER 3 
 "SUPER"



Super markası ülkemizde maalesef satılmıyor. Ama birbirinden harika ve farklı tarzlarda güneş gözlükleriyle dikkati çekiyor!





















NUMBER 4 "ASOS.COM"



Asos.com'da da bir çok çeşit ve model de gözlük bulmak mümkün işte bunlar favorilerim ve bu sezon da moda olacak gözlükler arasında.

Bu ahşap wayfarer'a bayıldım!!!






Evet Top Ten Listemiz şimdilik böyle sıranalıyor. Ve asıl bombayı sona sakladım! Evet biliyorum ki bir çoğunuzun zaten gözlüğü var yani normal uzağı görmeye yarayan. Hatta ve hatta çoğunuz rayben wayfarer larınızı feda ederek optik gözlük yaptırdınız benim gibi. işte size sıradışı bir çözüm ve öneri! Asos.com da gördüğüm bu Spitfire Lovejoy Sunglasses with Removeable Lens Exclusive To ASOS gözlükler tam bize göre!






Sevgiler!
   Göze    


You Might Also Like

2 yorum

  1. hepsine bayıldım.hepsinden istiyorum:))

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Göze arkadaşımla yapmış olduğumuz Alışveriş turunda bilstore da gördüğümüz spitfire marka gözlüklere birkez daha hayran kaldık..

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe