Vakko Kadını bu kış Moulin Rouge rüyasına kapılıyor!

Cuma, Ağustos 31, 2012


Vakko Kadin Sonbahar/Kış 2012-2013 koleksiyonu zengin dokuları, güçlü renkleri ve feminen formları biraraya getiriyor. Kusursuz dişiliğin doruk noktasına ulaştığı koleksiyonun imaj çekimleri Paris’te dünyaca ünlü model Lonekke Engel ile gerçekleşti. Ünlü opera Carmen’in kompozitörü Georges Bizet’nin 1869’dan 1875’e kadar yaşadığı evinde gerçekleşen çekimlerde gerek yoğun temposunda her daim şıklığını korumak zorunda olan bir iş kadını, gerek akşam davetlerinde dişiliğini ortaya koymaktan çekinmeyen bir hanımefendi gerekse de `off` zamanlarında konforundan ödün vermeyen şehirli bir kadın anlatıldı.




Şıklık ve rahatlık arasında kusursuz bir eşleşmenin söz konusu olduğu koleksiyonda deri ve ışıltılı kadife detaylarla zenginleşen elbiseler, dar volanlı etekler, ipek gömlekler, kusursuz kaşmirler, dökümlü pantolonlar, binici pantolonları, vücudu saran ceketler ve kürkler yer alıyor.




Asker yeşilinin Paris, Milano ve New York podyumlarında baş gösterdiği Sonbahar-Kış 2012-2013 sezonunda, Vakko yeşili zengin ve canlı tonlarda birbirinden farklı materyallerde kullanarak sezona damgasını vuruyor.

Asiliğin olduğu kadar lüksün göstergesi `deri`, mini elbiselerde, lazer kesimli ceketlerde ve dişiliği ön plana çıkaran büstiyerlerde hayat buluyor.

1980`lerde moda dünyasına hızlı bir giriş yapan `power suit`, Vakko Sonbahar/Kış 2012-2013`te her zamankinden daha gösterişli ve feminen kalıplarla karşımıza çıkıyor. Şehirli kadın için canlı renklerde pantolon-ceket takımlar ofislerde baş döndürürken gösterişi tercih edenler ise akşamları kadife takımları tercih edeceğe benziyor
 
Yılların eskitemediği pied de poulet ve pied de cock bu sezon her zamankinden daha da kuvvetli karsimiza cikiyor. Etek, bluz, palto gibi farkli parçalarda çeşitli boyutlarda hayat bulan bu grafik desenler birbirleriyle uyumsuzluğun uyumunu bir kez daha ortaya çıkarıyor.



You Might Also Like

2 yorum

  1. gerçekten çok güzel bi kolleksiyon olmuş ki ben zaten vakkoyu çok beğenirim :)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bordo ceket çoktan gardolabımda yerini aldı:))
    Buarada Blogunuzu çok beğendim hemen bu siteye katıl kısmını tıkladım artık izlemekteyim:)))
    Sizide benim kine beklerim.
    komirra.blogspot.com

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe