COAST İLKBAHAR/YAZ 2013 KOLEKSİYONU İLE DEBENHAMS’TA!

Pazartesi, Mart 25, 2013



Şık tasarımlarıyla İngiltere’nin en sevilen markalarından olan Coast, İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonunu Debenhams’ta tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Her yaşa hitap eden koleksiyonu ile Coast, bu sezon özel davetlerin vazgeçilmez markası olacak.





Pudra, siyah ve pembenin yanı sıra baharın enerjisini yansıtan fıstık yeşili, limon ve ahududu renklerinin karışımıyla sunulan Coast İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu, Debenhams’ta tutkunlarını bekliyor. Çiçek bahçelerini anımsatan desenlerin ağırlıklı olduğu Coast koleksiyonu bahara rengarenk bir başlangıç yapıyor.

Straplez modeller ve A-kesim zarif truvakar formlu elbiseler, koleksiyona pürüzsüz bir dokunuş getirirken; kiraz, mor ve mercan renkli modeller floral etkinin gücüyle buluşuyor. 1950’lerin zarafetinden ilham almış narin organze ve kabarık tüllerle detaylandırılan balo elbiseleri ise tüm zamanların ihtişamını gözler önüne seriyor. Dantel işlemelerle zenginleştirilen ve gündüzden geceye uzanan modeller sunan Coast’un pudra tonlarındaki uzun gece elbiseleri 1960’ların ihtişamıyla yeniden yorumlanırken; kısa fırfırlı bluzlar, tüllerle hareketlendirilen etekler, özel kesim ceketler ve şık cigarette pantolonlar çarpıcı bir silüete imza atıyor.








Coast’un İlkbahar/Yaz 2013 aksesuar koleksiyonunda ise clutch’lar, ayakkabılar ve takılar cesur renkleri ile dikkat çekiyor. Kristal görünümlü işlemeler, piton derisi desenleri ve parlak saten kumaşlar ise çanta koleksiyonunu zenginleştiren detaylar arasında!
Coast İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonu, gerek gece gerekse düğün ve mezuniyet gibi özel günler için sunduğu şık modeller ile ilk tercihiniz olacak.





You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe