J.W. Anderson Dodo Kuşu ile Topshop Mağazarında!

Perşembe, Mart 21, 2013



J.W. ANDERSON İLKBAHAR-YAZ 2013 KOLEKSİYONU
TOPSHOP NİŞANTAŞI MAĞAZALARINDA!


Image Hosted by ImageShack.us

Sizin için bugün Topshop Nişantaşı mağazasına koleksiyonu incelemeye gittim. Koleksiyonun maskülinite ile feminite arasında ince bir geçiş yapması oldukça dikkat çekiciydi. Bu sayede koleksiyon kadınların yanı sıra erkekler de günlük yaşantısında kullanılabilir hale gelmiş. Tabii ki J.W. Anderson'dan en kısa zamanda Topman için bir koleksiyon yapmasını da istiyoruz biz dolabına düşkün beyler olarak :)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Gelelim Koleksiyonun detaylarına:

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us







 
İngiliz moda tasarımcısı J.W. Anderson  koleksiyonu ile ikinci ve son Topshop birlikteliğine imza atıyor. Koleksiyon Nişantaşı Topshop mağalarında moda severlerin beğenisine sunulacak.
 
JW Anderson koleksiyonunda kullanılan fütüristik kumaşlar modern kesimlerle sunulurken, triko ve etek gibi klasik parçalar Anderson’un tasarımlarıyla yeniden yorumlanıyor. Motifli kazaklar, lacivert rengi pileli etekler,ve  J.W. Anderson logosuyla işlenmiş gömlekler gardırobunuzun başlıca seçilmiş parçaları arasında yer alacak.

 Image Hosted by ImageShack.us

Anderson koleksiyonla ilgili olarak; "Topshop için hazırladığım özel Koleksiyon genç gruplara hitap ediyor. Kadınlar değişiyor ve ikonik parçaların kişinin üzerinde taşıyabilmesi J.W Anderson tasarımlarını giyiyor olmasından çok daha önemli. Koleksiyonu spesifik olarak bir kişi için tasarlamadım, kendine fazlasıyla güvenen, açık görüşlü kadınlardan ilham alıyorum ve onlar için bir şeyler yaratıyorum” diyor.

 Image Hosted by ImageShack.us

Topshop hikayesinin ikinci bölümünde yer alan Anderson,bunun son bölüm olduğunu söylüyor. “İlk iş birliği çok başarılı oldu ve çok iyi geri dönüşler aldık. Bu yüzden devam ettirmeye karar verdik. Fakat hikaye burada sona eriyor” diyor tasarımcı. Tasarımlarının daha ulaşılabilir olması için böyle bir çalışmada yer alan J.W.Anderson ile ilgili şöyle söylüyor Topshop kreatif direktörü Kate Phelan: “Kapsül koleksiyon,Anderson’ın bugüne kadarki en iyi fikirlerini bir araya getiriyor. Bir anlamda bu özgün tasarımcının en sevilen tasarımlarından her gardıropta olması gerekenleri barındırıyor denebilir.







Image Hosted by ImageShack.us
Bu güzel etkinlik ve hediyeler için Topshop Türkiye'ye teşekkürler! 

Oxox 
Göze 
HW

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe