Debenhams Sonbahar - Kış 2013 Koleksiyonu

Çarşamba, Temmuz 31, 2013

DEBENHAMS SONBAHAR – KIŞ 2013 KOLEKSİYONU KLASİK İNGİLİZ ÇİZGİLERİ SUNUYOR
Geniş ürün yelpazesiyle her yaş ve stile hitap eden Debenhams,  Sonbahar/Kış 2013 Kadın Koleksiyonu’nda yer alan modelleriyle yeni sezona şık bir giriş yapıyor. Farklı trendlerden ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda öne çıkan renkler kırmızı, siyah, yeşil ve gece mavisi olurken dantel süsleri, payetler, dama baskıları ve ekoseler dikkat çeken detaylar arasında yerini alıyor.
Görsel 
İngiliz tasarımcıların koleksiyonlarının yer aldığı departmanlarıyla her tarza hitap eden Debenhams, Sonbahar/Kış 2013 sezonunda güçlü silüetlere ve nostaljik çizgilere yer veriyor. Güney Teksas Eyaleti’nin bir şehri olan “Hitchcock”tan ilham alınarak tasarlanan ve feminen bir silüet yaratan koleksiyon, kabarık elbiselerle kullanılan geniş kemerlere, vücudu sımsıkı saran kalem eteklere ve ceketlere vurgu yapıyor.

Görsel
Bu sezon varlığını yeniden hissettiren gotik teması, Debenhams’ın yeni modellerinde kendini gösteriyor. Temada öne çıkan tarihsel ikonik çizgiler ve detaylı el işçiliği etek ve bluzları süslerken omuzu açıkta bırakan maxi elbiseler koleksiyonun anahtar parçaları arasında yerini alıyor.
Görsel
İskandinav ülkelerinin geleneksel silüetlerini yansıtan “Scandi” temasındaki açık renkler, örgüler, yumuşak dokular ve kış çiçeği motifleriyle tasarlanan modeller kuzeyli görünümü temsil ediyor. Koleksiyonda ayrıca deri ile buluşan kırmızı ve siyah renkli modellerdeki fermuar detayları ise sokak stilini benimseyenlere farklı seçenekler sunuyor.
Görsel

Sade çizgilerin hakim olduğu Debenhams’ın “Minimal” trendine pastel tonları hakim. 1970’lerin stilini yansıtan birkaç beden büyük izlenimi veren ceketler ve yuvarlak omuz kesimleri temanın belirleyici modellerinin başında geliyor.
Görsel

Sezonun favorisi renk blokları ise Debenhams’ın yeni koleksiyonunda göze çarpıyor. Şık davetlerde giyilebilecek dama desenli elbiseler, renkli aksesuarlar, klasik bir İngiliz çizgisi olan ekose kumaşlı babetler ve çantalar bu sezonun vazgeçilmezlerinden olacak!

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe