BULGARI ISABELLA ROSSELLINI KOLEKSİYONU

Pazar, Kasım 10, 2013


Bulgari Sonbahar- Kış 2013 koleksiyonunda çarpıcı renkler, ince işçilik ve son derece özel malzemeler dikkat çekiyor. Bulgari’nin yeni koleksiyonda yer alan İkon haline gelmiş Isabella Rossellini çantalar ise zaman ötesi zarafetiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.




Rossellini serisinin siyah ve ametist eflatun yeni modelleri, uzun ve sabır gerektiren özel işleminden geçirilen en yüksek kalitede özel derilerin eşsiz yumuşaklığını sunuyor. Eski Roma’dan esinlenilmiş siyah ve beyaz stilize desenler, iki yeni modeli öne çıkarıyor. Tarihi sarayların mermer zeminlerini ve aynı zamanda ünlü “Spiga” koleksiyonundaki mücevherleri çağrıştıran ilk modelde, son derece ince deri bantlar, sofistike bir teknikle elle örülmüş. İkinci modelde ise, usta işi antik desenler, bugün hala Sonsuz Şehir Roma’yı tüm ihtişamıyla saran antik su kemerlerine göndermede bulunuyor.

Genel koleksiyonda egzotik derilerin doğal dokusu, metalik tonlar ve geçirgen efektlerle vurgulanırken, özel derilerde ve napa aksesuarlarda ipek yumuşaklığı hissediliyor. Yeni ve baştan çıkarıcı tasarımlarda çağdaş dekoratif unsurlardaki ayrıntı göze çarpıyor. Markanın kökenlerine ve geleneğine göndermede bulunan grafik motiflerin muhteşem nakışlar ve sofistike işçilik teknikleri ile birleşmesinden doğan çantalar harika bir tamamlayıcı olarak dikkat çekiyor. Bulgari çantalar, içleri açıldığında ortaya çıkan kontrast tonlardaki lüks astarları ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Muhteşem renkler, farklı vurgularla zengin bir kaleidoskop sunuyor. Yakut kırmızısı, ametist eflatunu gibi can alıcı ama aynı zamanda dişi tonlar, kış mevsiminin yumuşak grisine hayat dolu bir dokunuş içeriyor. Orman yeşili, bronz ve Petra kahvesi ise ormanların büyüleyici tonlarına göndermede bulunuyor.


 

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe