Kiehl's Meet MR. BONES diyor ki: “İskeletimle Tanışın”

Çarşamba, Kasım 06, 2013


KIEHL’S
&
BİR DİLEK TUT DERNEĞİ, MAKE-A-WISH® TÜRKİYE


SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ



Kiehl’s 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ilk kez çok özel bir proje ile çocukların dileklerini gerçekleştiriyor.
YöntemPR danışmanlığında Kiehl’s adına alanlarında başarıları ile tanınmış 9 ünlü ismi “Meet Mr. Bones” projesine destek vermeleri için aynı çatı altında buluşturdu.
Bilindiği üzere en önemli misyonu dünyanın neresinde olursa olsun, bulunduğu topluma katkıda bulunmak olan Kiehl’s, Sosyal Sorumluluk Projelerini tüm dünyada Çocuk, AIDS ve Çevre başlıkları altında topluyor.
Amerika’da Alicia Keys’in ve “Keep A Child Alive” Vakfı’nın önderliğinde düzenlenen ‘’Meet Mr.Bones” isimli Sosyal Sorumluluk Projesinin Türkiye ayağında Kiehl’s bu sene  Carole Hakko başkanlığındaki Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye ile  çalıştı.

Meet Mr. Bones

Başta Derin Mermerci,  Engin Altan Düzyatan,  Hakan Öztürk,  Hilal Kosif,  İzzet Çapa,  Özge Özpirinçci,  Şebnem Işık, Tamer Yılmaz ve Tuvana Büyükçınar Demir olmak üzere kendilerine Kiehl’s tarafından teslim edilen Mr. Bones’ları içlerinden geldiği gibi tasarlayan ünlüler yaratıcılıklarını bu kez de hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların dileklerini gerçekleştirmek için gösterdiler.
Ünlüler tarafından özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile tek tek kamera karşısına geçti.
Çocukların dileklerini gerçekleştirmek için özenle tasarlanan ve farklı bakış açıları ile hayat bulan MR. Bones iskeletlerini tanıtmak amacı ile 9 ünlü isim, Türkiye’nin en başarılı fotoğrafçılarından biri olan ve aynı zamanda projeye iskeletiyle de katkıda bulunan Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdiler.
Projenin son etabında çocukların dileklerinin hayat bulabilmesi için gerçekleştirilecek bağış gecesinde Mr. Bones’ların satışından ve Kiehl’s Gece Bakım İksiri Midnight Recovery Concentrate’nin satışından elde edilecek gelir Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye’ye bağışlanacaktır. Ayrıca Kiehl’s müşterileri  Kiehl’s mağazalarında Meet Mr. Bones projesine destek olarak bir çocuğun daha dileğinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunabileceklerdir.













You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe