Fransız niş parfüm markası Frédéric Malle, Beymen Zorlu Center’da!

Salı, Kasım 26, 2013


    Dünyanın en saygın burunlarının tasarladığı, ayrıcalıklı ve yaratıcı parfümlerin yaratıcısı Fransız Editions de Parfums Frédéric Malle, Türkiye’de sadece Beymen Zorlu Center’da satışa sunuluyor. George Clooney, Sofia Coppola, Kate Moss gibi ünlülerin tercihi olan Frédéric Malle, geniş bir yelpazeye sahip koleksiyonuyla Beymen Zorlu Center’da markanın ruhunu hissettiren özel köşesinde parfüm tutkunlarıyla buluşuyor.



    Frédéric Malle, Editions de Parfums adı altında önemli tasarımcılara kişisel istekleri doğrultusunda yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir ortam yaratıyor. Alışılagelmişin dışında bir anlayışla yoluna devam eden Malle, “Onlara kendilerini ve yaratıcılıklarını ifade edebilecekleri tam bir özgürlük alanı tanıyorum. Bu sayede tasarımcılar, ellerindeki son teknoloji ve ender bulunan esanslarla kendi sınırlarının ötesinde hayallerini gerçekleştirme imkanı buluyorlar. Gereksiz ya da dekoratif olan her şeyi eleyerek esas olana geri dönüş ilkesiyle parfümlerimizi üretiyoruz.” diyor.
Tasarım sürecinde büyük bir titizlikle çalışılan Frédéric Malle’de her koku önce fikir olarak ortaya çıktıktan sonra tasarımcılar kusursuz dengeyi yakalayıncaya kadar en ince detayına kadar parfümün içeriği üzerinde çalışıyor. Frédéric Malle parfümleri, kişinin bedenini kusursuz bir şekilde sarmasını tasarım sürecinin temelini oluşturuyor. Yaratıcı fikrin etkisini ve benzersizliğini kaybetmeden zenginleştiren tasarımcılar, kusursuz sonuca ulaşarak koleksiyonlarını üretiyorlar. 






    Türk moda ve perakende sektörünün lider markalarından Beymen, Beymen Zorlu Center’daki 500 metrekarelik kozmetik departmanında, dünyaca ünlü markaların cilt bakımı, makyaj ve parfüm koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. Şehrin cazibe noktası haline gelen mağaza, kozmetik departmanında her ay düzenlemeyi planladığı uygulamaları, güzellik tutkunlarına sunuyor.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe