2014'ün ilk yazısı :)

Perşembe, Ocak 02, 2014

Sevgili His Wardrobe Takipçileri ve Sevgili Dostlar,

    Bu ilk postumu yılbaşı akşamıma ve sevgili aileme adamak istiyorum. Yılbaşında birlikte vakit geçirebileceğiniz en huzurlu kişiler genelde ailemizdir. Ben de yıllardır bu geleneği bozmadan istikrarlı bir şekilde onlarla giriyorum yeni yıla. Her yıl farklı bir sürprizin bizi beklediği bu aile kutlamalarında bu yıl sürprizleri daha çok ben yaptım :)



Yeni yıldan beklentilerim yok, onun yerine kendimden beklentilerim var. Zaten mutlu olmanın sırrı da bu değil mi? Kendinden %100 beklenti, başkalarından ise %0 beklenti :)) Elbette yeni yılın umut dolu, sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçeceğine inanıyorum.

Mezun olmamın yanı sıra bir çok projemizi de hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşayacağım. Bunlardan ilki teyzemle kurduğumuz Accessuro markamız. Şimdiden hem www.zet.com 'dan hem de www.accessuro.sopsy.com dan siparişler almaya başladık. 2014'ün ilk yarısında, büyüme stratejisi ile pazar ve sektörde bağımsız bir marka olmayı planlıyoruz. Bunun için gerekli iç ve dış çevre analizlerimizi yapmaya başladık bile :)

İkinci projemiz ise bu sene ekibimize katılıp, blogdaki yükümü hafifleten, çok başarılı yazılara imzasını atan bununla da yetinmeyip, hem blogger bazaarda yer alan hem de video röportajlar çekmeye başlayan sevgili kardeşim Berke ile :) Bu sene His Wardrobe bloğumuzun 4. yaşını kutluyor olacağız. Süprizler için bizi takip etmeye devam edin. 2014'de 4. yaşını kutlayacak olan, His Wardrobe öncelikle muhteşem bir partiye imzasını atacak daha sonra da bir çok farklı proje ile 2014'de de sizin karşınızda olacak.

Şimdi gelin isterseniz 2014'e nasıl girdiğime göz atalım. Eminim ki sizin de muhteşem bir yeni yıl akşamınız ve güzel anılarınız olmuştur. Hepsini dinlemek için şimdiden sabırsızlanıyorum :)  Birbirinden güzel yıl başı hediyelerimiz :) Sponsor firmalara teşekkür ederim!


 





 












 


You Might Also Like

2 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe