Sisley ile bu yaz görünür olun!

Cuma, Ocak 17, 2014



GÜNÜMÜZDE HERKESİN ORTAK TAKINTISI: GÖRÜNÜR OLMAK
Modern medyanın takipte olduğu İki ünlü ve muhteşem çift,
Sisley SS2014 reklam kampanyasının ana karakterleri oldular!





Sisley’nin Bahar/Yaz 2014 sezonu için başlattığı reklam kampanyası medyanın hayran olduğu iki ünlü çiftin yaşadığı altın hayatı resmediyor. Hedonistik ve gösterişli New York’ta geçen reklam kampanyası, moda ikonu Julia Restoin Roitfeld, top model Clément Chabernaud’nun yanı sıra modanın yeni yüzleri Lindsey Wixson ve Reuben Ramacher’i de konuk ediyor. Genç ve ünlü olan bu kişiler, starlığın yeni idolleri! Herkes onları izliyor, onlar gibi olmayı hayal ediyor. Aldırmaz tavırlarının verdiği sıradışılıkla, nefes kesen bir manzaraya sahip bir New York çatı katı dairesinin kapılarını medyanın detaycı gözlerine açtılar.

Ünlülerimiz Sisley dünyasını sembolize ediyor: Sofistike, seksilik ve modernite ve alışık olmadığımız cool tavırların beklenmedik ve etkileyici harmanı… 16 Ocak 2014’ten itibaren siz de bu etkileyici dünyayı Sisley.com’dan takip edebilir; tagleyip, paylaşıp, tekrar tekrar tweetleyebilirsiniz.

Julia & Clément: Fransız ışıltısının duyulara hitap eden şıklığının yansıması. Çok şık ve oldukça umursamaz tavırlara sahip Julia Restoin Roitfeld, hem bir model hem de bir sanat direktörü. Büyüleyici görünüşüyle tanınan Julia, asil görüntüsünün yanısıra rocker, havalı ve şık olmayı aynı anda çok iyi beceriyor. Ona tarzı ile dikatleri üzerine çeken ve ultra-modern bir giyim zevkine sahip olan Fransız top model Clément Chabernaud eşlik ediyor.

Lindsey & Reuben: Lindsey Wixson, dolgun dudakları, bebeksi yüzü ve ayrık dişli gülümsemesiyle Madonna ve Lauren Hutton’a ün ve şöhretin kapılarını açan modern güzellik anlayışının yeni yüzü. Tatlı ve duyulara hitap eden karizmasıyla ünlü İngiliz şarkıcı ve oyuncu Marianne Faithfull’un modern versiyonu. İnsanı yerine mıhlayan mavi gözleri ve Mick Jagger’ı anımsatan androjen ve seksi stile sahip ünlü Avustralyalı model Reuben Ramacher eşlik ediyor.

Bu isimler, Sisley’nin İlkbahar/Yaz 2014 koleksiyonunda markanın seksi, şehirli ve çağdaş özünün yanı sıra modern kesimlere, şekillere, yenilikçi kumaşlara, beklenmedik teknik ve detaylara sahip karakterini yansıtacak yeni yüzler.  






Bu modern şöhretlerin yaşamlarının her anı, yaptıkları her şeyi  canlı olarak yayınlayan gazeteci güruhu tarafından izleniyor. John ve Yoko, yada Mick ve Mairanne gibi, Sisley’nin Bahar/Yaz 2014 Koleksiyonu’nun genç kahramanları da hayatlarını Big Brother’ın – yani hepimizin- onları sürekli izleyen gözlerinin önünde yaşıyorlar. İnsanlar onları hem moda önerileri ve trendlerini öğrenebilmek hem de günümüzde Sisley’nin koleksiyonlarıyla eş anlamlı hale gelen şehirli, modern, kurallara boyun eğmeyen ve duyulara hitap eden stili taklit edebilmek için sürekli medyadan onları izliyor. Genç çiftler, oldukça yaratıcı bir Arjantinli fotoğrafçı olan Sebastian Faena’nın yenilikçi, seksi ve provokatif bir tavıra sahip objektifine poz verdiler.

Sonbahar/Kış 2013 Koleksiyonu’nda Georgia May Jagger eşliğinde fotoğraf çekimlerinin tüm sırlarını keşfeden fanlar, Bahar/Yaz 2014 sezonunda da aynı şansa sahip olacaklar. 16 Ocak 2014 tarihinden itibaren web sitemiz www.sisley.com gerçek bir şova sahne olacak. Bol bol kulis fotoğrafının yanı sıra, web sitemizin multimedya hikayeleri ve video oyunlarını bir araya getiren yapısı sayesinde oldukça orijinal bir interaktif deneyim yaşayacaksınız. Web sitemizi ziyaret edenler, fotoğraf çekiminin yapıldığı New York’taki çatı katı dairesini gezebilecek; modeller, onların kıyafetleri ve Bahar/Yaz 2014 kolekisyonunun kilit parçalarına kadar her türlü bileşeni görebilecekler. 


You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe