Ne Varsa Eskilerde Var..

Pazartesi, Kasım 21, 2016

Ne Varsa Eskilerde Var! Geçen gün Aylin Aslım’ın senin gibi şarkısını dinliyordum.. Düşündüm ve dedim ki evet ya eski şarkıların yeri apayrı. Sözler o kadar naif ve melodi o kadar içine alıyor ki insanı, bir an bulunduğu ortamdan uzaklaşıp o ana gidiyor insan.. “Üzerimde sevdiğin mavi elbisem... Senin gibi beni kimse sevmedi... Bekledim gittiğin günden beri...”

Bu şarkıdaki gibi, her eşyanın ve kıyafetin bir hikayesi olduğuna inanırım. Yaşantımızdaki her an bize eşlik eden nesne ve objeler, aslında bizimle o ana ve anılarımıza da tanıklık eder. Mesela o ilk buluşmada giyilen mavi elbise, düğün akşamı giyilen rugan ayakkabılar ya da ilk sinemaya gidişte takılan altın saat…

Yaşanmışlığı ve hikayesi olan bu eşyaların tabii ki yeni taliplileri de var. İstanbul’da bu ürünleri bulabileceğiniz iki adres var. Birisi Balat’daki açık arttırma ile satılan mezatlar, ikincisi ise Pazar günleri Feriköy’de kurulan “Feriköy Antika Pazarı”. Bu Pazar benim yolum Feriköy’e düştü. Tabii ki bunda Aylin Aslım’ın beni geçmişe götürmesinin de payı büyük! :)

Üzerimde ise bol paça gri çizgili pantolonum, altında Adidas’ın 1960’larda çıkardığı ve tekrar moda olan modeli Stan Smith, siyah boğazlı kazağım ve bej kabanım vardı. Eğer siz de gitmek isterseniz, Nişantaşı metrosu Rumeli çıkışından çıkıp, yolun sağ tarafındaki yokuştan düz devam etmeniz yeterli.

Feriköy pazarı sadece Pazar günleri saat 09:00 - 16:00 arasında açık. Bir küçük not daha; pazarlık yapmayı sakın unutmayın!







Pantolon - H&M Man Trend
Kazak - COS
Çorap - H&M Man
Çanta - Çuvalist
Kaban - H&M David Beckham 
Şal - Zara
                                                                   Gözlük - H&MxKenzo
                                                                Ayakkabı - Adidas ( Deichmann )

Ayakkabıyı satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.











You Might Also Like

2 yorum

  1. Muhteşem bir yazı tabi fotoğraflara da ayrı bayildik. Harikasın canım; )

    YanıtlaSil
  2. Muhteşem bir yazı tabi fotoğraflara da ayrı bayildik. Harikasın canım; )

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe