İTALYA’NIN ÜNLÜ DONDURMACISI “MUA” ŞİMDİ KEMERBURGAZ’DA!

Perşembe, Haziran 07, 2012




İstanbul tutkunu Floransalı Elena Pallotta’nın,  mükemmel lezzetteki dondurmalarını sunduğu Mua Gelatieri d’Italia, Yeniköy’den sonra Kemerburgaz’da 2. şubesini açtı. İsmini İtalyanlar’ın güzel bir lezzet karşısında, parmak uçlarını dudaklarına götürerek yaptıkları öpücük sesi “MUA”dan alan markanın en büyük özelliği ise dondurmalarının mevsim meyveleriyle günlük yapılması…



Aşk ve tutkuyu dondurmada birleştiren MUA’ Gelatieri d’Italia’nın Kemerburgaz’da açtığı 25 metrekarelik mağaza merkez şube olma özelliği taşıyor. Meyvelerin temizliğinden, çikolatanın eritilip, sütün pastörize edilmesine dek dondurmayla ilgili tüm detaylar burada hazırlanıyor.  Mua Gelatieri d’Italia’da ahşap ve cam gibi doğal malzemeler ön plana çıkıyor. Zaman dışı dokunuşların fuşya rengiyle buluştuğu mekânda mutluluk ve eğlence bir arada sunuluyor. Tadına doyulmaz lezzetlerin yanında ruhu da besleyen MUA’nın bahçesinde oturan misafirler dondurmalı keklerin enfes tadına varmanın yanı sıra kahve içme keyfini doyasıya yaşıyorlar.

MUA’ Gelatieri d’Italia’da, en iyi dondurmayı yaratmak için yalnızca doğal ve yerel ürünler kullanılıyor.  Ürünlerin taze olması ve gerçek meyve tatlarını yansıtması için her mevsime özel dondurmalar üretiliyor. Her sabah taze meyve seçmek için gereken zaman ayrılıyor ve olgun mevsim meyveleri alınıyor.  İşte bu yüzden yazın çilekli dondurmada, çileğin gerçek tadı alınıyor. Karadut’un büyüsü, damla sakızı’nın ağızları mest eden lezzeti ve karamelin cazibesi MUA’nın yeni lezzetleri arasında yerini alırken bitter çikolata ve fıstık parçaları dondurmaları şölene dönüştürüyor. Tüm bunların yapımında doğal olmayan hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor.

MUA’ Gelatieri d’Italia’nın mevsim meyvelerinin içine konulmuş dondurmaları hem göze hem de damak tadına hitap ediyor. Mekânda yıl boyu üretilen limon veya çikolata gibi dondurma çeşitlerinin yanı sıra ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimlerinde sezon meyvesine göre özel dondurma çeşitleri üretiliyor. Örneğin çilekli dondurma Nisan-Ağustos ayları arasında üretilirken, yazın vişne, kışın portakallı dondurma, misafirlerin beğenisine sunuluyor.

MUA’ Gelatieri d’Italia’nın İstanbul’da ilk defa uygulamaya geçen mobil ünitelerinden biri ise Kuruçeşme Mia Mensa’nın karşısında park alanı girişinin yanında yer alıyor. Diğer mobil ünite ise Kanyon’un üçüncü katında haziran ayından itibaren hizmet verecek ve bu üniteler öğlen 12’den gece yarısına kadar açık kalacak.

Bu sıcak yaz günleri için buz gibi serinletici bir post oldu bu! Eee ne duruyorsunuz hadi Mua'ya :)


 MUA’ Gelatieri d’Italia Adres: İstanbul Caddesi No: 10/16 Palm Residence Kemerburgaz, İstanbul

You Might Also Like

4 yorum

  1. buraya da dondurma yollar mısın gözeee? canım çekti :)

    nzlgrck.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe :) peki nazlıcım ama oraya gelene kadar eriyebilir, en iyisi sen buraya gelirsen yeriz :))

      Sevgiler
      His Wardrobe

      Sil
  2. Göktürk'te oturan biri olarak bu habere çok sevindiğimi söylemek isterim. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde sevindik ama bize biraz uzak. Umariz ilerki gunlerde nisantasi, bebek gibi yerlerde de gorebiliriz mua'yi :)

      sevgiler
      His Wardrobe

      Sil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe