Carluccio's ve Antipasto Tabakları

Pazartesi, Ağustos 05, 2013

“CARLUCCIO’S” İLE PAYLAŞMAK KEYİF VERİR


Mutlu ve eğlenceli bir ortamda misafirlerimize unutulmaz bir İtalyan mutfağı deneyimi sunan Carluccio’s, mönüsündeki birbirinden özel Antipasto tabakları ile ana yemek öncesi lezzetli başlangıçlar sunuyor. Farklı damak tatlarına uygun olarak et, sebze ve peynir çeşitlerinden oluşan Antipasto tabakları tutkunlarını lezzet şölenine davet ediyor.

“Paylaşmak keyif verir” ilkesinden esinlenerek hazırlanan başlangıçlardan Antipasto Supremo, İtalya’nın en özel lezzetlerinden mozzarella, füme scamorza, bresaola, dana bacon ve hindi fümeden oluşuyor. Tabakta ayrıca ton balıklı közlenmiş biber ruloları, ızgara kabak, patlıcan, güneşte kurutulmuş domates, zeytin, ince dilimlenmiş dana bacon ile sarılmış karides, kapari, kuzu-dana ragulu bezelyeli risotto topları ve bruschetta akşamüstü saatlerinde yenebilecek yaz yemeklerinin başında geliyor.

Sebze sevenler için Antipasto Di Verdure tabağında sunulan fesleğen soslu közlenmiş biber, nane ve pesto ile marine edilmiş ızgara sebze, patlıcan caponata, kurutulmuş domates, mozzarella ve siyah zeytin hem göze hem de damaklara hitap ediyor. Şef tarafından her gün taze olarak hazırlanan ve hamurun yavaşça kabarması beklendikten sonra üzerine ekstra sızma zeytinyağı ve deniz tuzu konularak pişirilen Focaccia ekmeği de bu enfes lezzetlere eşlik ediyor.

Formaggi E Mostarda Di Frutta ise İtalya’nın farklı yörelerinden getirilen zengin peynir çeşitlerinden yıllandırılmış parmesan, füme scamorza, gorgonzola ve mozzarella; bal, üzüm, meyveli hardal sos ve grissini ile sunuluyor.

İtalyan mutfağı meraklılarının uğrak noktası olan Carluccio’s’un huzurlu ve keyifli ortamında siz de birbirinden lezzetli başlangıçların tadına bakarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

 GörselGörselGörselGörsel


Carluccio's Türkiye'yi takip etmek için:




You Might Also Like

1 yorum

  1. 4 kişi gitmiştik, peynir tabağı ve şarap tercih etmiştik hatırladığım kadarıyla tip dahil 200 tl tutmuştu. Peynirler güzeldi :) ama mekanın çok bir olayı yoktu diye hatırlıyorum.

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe