Renklerin Sıcakla Kucaklaşması

Pazartesi, Kasım 18, 2013




Siyah ve griye elveda! UNITED COLORS OF BENETTON en soğuk ayları capcanlı ve güneşi kıskandıracak renklerle defediyor. Rahat, yumuşak ve enerjik: Gri bir günün en iyi ilacı nedir? Tabii ki de capcanlı yaz renklerine sahip yün süveterler. Eğer kış mevsimi iyi ruh halinizi grinin elli tonu ile bozmaya çalışıyorsa UNITED COLORS OF BENETTON’ un pratik, çok havalı ve sıcacık gök kuşağı renklerine sahip örgü kıyafetleri her zamanki gibi imdadınıza yetişiyor. Herkesin bildiği gibi örgü kıyafetler Benetton’ un kış ve diğer koleksiyonlarının her zaman temelini oluşturmuştur. Örgü giysilerin odak noktası her zaman renkler ve şaşırtıcı iplik uzunlukları olmuştur. Sık örülmüş, renklerle dolu dokular ışıkta değişiyor ve neredeyse görünmez örgülerle birleşip giysileri oluşturuyor. 




Tüm bunların hepsi UNITED COLORS OF BENETTON giysilerinin üretimini diğerlerinden ayıran teknolojilerle mümkün kılınıyor. Sezonun en havalı ve en canlı renklerine sahip bisiklet yaka kazaklar hem bayanlarda hem erkeklerde günlük şıklığın bir sembolü olarak 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunun en kilit parçası. Günlük hayatınıza biraz da olsun renk getirebilmek için bu parçadan en az bir tane edinmek isteyeceksiniz.

Diğer bir önemli parça ise biraz süslü fakat kesinlikle şehirli havası olan, zamana meydan okuyan, küçük cepli ve önden düğmeli örgü ceketler. Harika kış klasikleri 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunun yeni kıyafetleriyle birleşiyor: Süper hafif ve ince süveterleri üst üste giyerek ağırlık, ince kumaşlar ve canlı renkler üzerinde oynamaları içeren çok havalı görünümler yaratabilirsiniz. Boyunda yumuşak kesimler, bol dikimler ve yaratıcılık bulabileceğimiz giysiler görüyoruz.

Her zaman olduğu gibi kilit kavramımız renklerin özgür şekilde yorumlanması. 





You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe