Wattpad & Vini & Mavi

Salı, Haziran 09, 2015



Aslında adından da anlaşılacağı gibi, bu bir hikaye yazım uygulaması. Ben çok yeni keşfettim fakat özellikle genç arkadaşlarımız bu uygulamayı oldukça sık kullanıyormuş. Keşfetmemin nedenine gelecek olursak.

Geçtiğimiz günlerde Mavi'nin Vini adında biriyle koleksiyon yaptığını gördüm. Sonuçta Mavi için böyle bir koleksiyon ve tanıtımını yapmak sanıyorum ilk defa gerçekleşti. Fakat bu kişinin kim olduğuna dair en ufak bir bilgim yoku. Hemen araştırmaya koyuldum ve Vini Uehara, Türkiye’de Wattpad isimli hikaye paylaşım sitesinde, Büşra Küçük’ün yazdığı ‘Kötü Çocuk’ karakterine hayat veren ‘Meriç Tuna’ olarak tanındığını öğrendim.

2014’ün Mart ayından bu yana Mavi’yle çeşitli projelerde yer alan Vini, ilk olarak ‘Vini’nin Denim Günlüğü’, ardından Brezilya’da gerçekleştirilen dünya kupası sırasında çektiği ‘Vini’nin Dünya Kupası Stili’ editoryallerinde yer almıştı. Mavi, geçtiğimiz Ekim ayında İstanbul’a getirdiği Vini’yle, 1500 hayranına unutulmaz bir gün yaşatmış..

Vini'nin koleksiyonundan en beğendiğim şey tabii ki bileklikleri oldu. Ayrıca hikayesini de şimdiden okumaya başladım. Böyle faydalı uygulamaları görmek beni çok da mutlu etti. Çünkü kitap okumayan bir nesil, yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. 


Koleksiyonun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

You Might Also Like

0 yorum

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe