Aradığım Mokasenleri Ceyo'da buldum! :)

Çarşamba, Mayıs 16, 2012

Ceyo, Yaz Sezonuna Hazır...





Ayakkabı ve terlikte kalite, konfor ve şıklıktan ödün vermeyen marka Ceyo, 2012 Yaz Sezonu Koleksiyonunun fotoğraf  çekimlerini tamamladı. Moda fotoğrafçısı Hasan Hüseyin’in yaptığı çekimler yurt dışından gelen mankenlerle gerçekleştirildi.


Fashion Footwear Koleksiyonu ile bu sezon da dikkatleri çeken CEYO, her yaş grubundaki tüketicilere birbirinden farklı model ve renk seçenekleriyle  hitap ediyor. 10 renkten oluşan deri ve süet mokasen modelleri şıklık ve rahatlığıyla CEYO Yaz Koleksiyonu’nda göze çarpıyor. Ceyo Yaz Koleksiyonu’ndaki bir başka yenilik de firmanın ilk ürettiği klasik ahşap modellerini yeniden yorumlaması ve moda severlerin beğenisine sunması oldu.




Detaylı Bilgi İçin:
www.ceyo.com.tr

Ceyo Hakkında:
Ceyo Ortopedik Sandalet Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1964 yılında kurulmuş olan sektörün öncü ve lider kuruluşudur. Türk Patent Enstitüsü tarafından “Türkiye’nin tanınmış markaları” statüsünde tescil edilmiştir. Terlik, sandalet ve ayakkabı üretimi yapan CEYO Türkiye genelinde 1500 yetkili perakende satıcı ve Türkiye’nin seçkin AVM ve caddelerinde yer alan 39 kurumsal mağazayla perakende sektöründe yer almaktadır.

Amerika, Japonya, İngiltere, Portekiz, Almanya, Hollanda, Lübnan, Suriye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yunanistan, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Libya, Umman, Azerbaycan, Gürcistan, Kenya, İran, Irak, Avustralya, , Mısır, Katar, Kanada 25 ülkeye ihracat yapan Ceyo, aynı zamanda yurt dışı perakende zinciri ve mağaza açma projelerini de yürütmektedir. Yurt dışında Kuzey Kıbrıs’ta 2, Suriye’de 4, Lübnan’da 5, Suudi Arabistan’da 1 Gürcistan’da 2 olmak üzere toplam 14 kurumsal mağaza ve 200’ü aşkın satış noktasında satılmaktadır.

You Might Also Like

6 yorum

  1. Özellikle fuşyası çok hoş görünüyor;)



    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her rengine bayildim :)
      Sevgiler!
      His Wardrobe

      Sil
  2. renkler harika,çok rahat görünüyorlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hersey ile konbin edilebilecek renkler :) Denemek lazim...

      Sevgiler
      His Wardrobe

      Sil
  3. süpermişş:)

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil

Blog Archive

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe

yazar cafe

Bumerang - Yazarkafe